Contacte

A. Rojas Rabaneda (Girona)

http://antonirojasrabaneda.wordpress.com/

 

Adreça electrònica

arojasrabaneda@gmail.com

@arojasrabaneda

—-

http://es.linkedin.com/in/antonirojasrabaneda

—-

http://www.facebook.com/PatrimoniCultural

—-

https://icrpc.academia.edu/ANTONIROJAS 

Perfil Professional

Sóc Llicenciat en Història, Diploma d’Estudis Avançats (DEA) i Màster en La gestió del Patrimoni Cultural en l’àmbit local per la Universitat de Girona.

En el camp del patrimoni cultural sóc tècnic de projectes de recerca i responsable de la Unitat de Projectes de Recerca i Comunicació de l’ICRPC on em centro en la implementació de projectes de recerca, la identificació d’oportunitats de finançament per a la recerca i suport a la recerca, així com en la coordinació de la comunicació digital.

Sóc membre de la European Association of Archaeologists (EAA), de la Asociación para la Interpretación del Patrimonio (AIP) i la Asociación Española de museólogos. També sóc membre de la Red de Expertos del Proyecto Campus de Excelencia Internacional en Patrimonio.

En el camp de la recerca he publicat i presentat en congressos els resultats dels meus treballs d’investigació, a nivell nacional i internacional, i he participat en projectes competitius I+D+i.

He  participat en el disseny i la implementació de nombrosos projectes de recerca sobre usos del patrimoni, estúdis de públic, plans directors per a equipaments culturals, redacció d’informes històrics i arqueològics i de valoració patrimonial, anàlisi de dades o inventaris del patrimoni.

En l’àmbit de la comunicació de la recerca ha coordinat i participat en projectes com #Living Heritage! o Bojos per l’Arqueologia.

En el camp de l’arqueologia estic especialitzat en la cultura ibèrica. He dirigit diverses intervencions arqueològiques en jaciments catalans, destacant la codirecció de les efectuades al poblat ibèric de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell, Baix Empordà) des de l’any 1999, tema de la meva Tesi Doctoral.  Sóc membre del grup Laboratori d’Arqueologia i Prehistòria  i de l’Institut de Recerca Històrica de la UdG.

En el camp de la docència universitària he impartit l’assignatura “Protohistòria de la península ibèrica” com a professor associat de la Universitat de Girona.

Disposo de formació específica en programes europeus i internacionals de finançament de la recerca i formació en l’aplicació de les xarxes socials a nivell corporatiu i en la difusió de la recerca. M’interessa el potencial de les TIC en l’àmbit del patrimoni cultural aplicades a la recerca, la interpretació del patrimoni, la comunicació científica, la socialització i transferència de coneixement.

Salutacions

Toni

Sobre A. Rojas Rabaneda (Español)

About A. Rojas Rabaneda (English)

PUBLICACIONS A. ROJAS RABANEDA

https://icrpc.academia.edu/ANTONIROJAS

 

Anuncis
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: