HABEMUS CULTURAL HERITAGE

Image

 

Foto: @arojasrabaneda

Tenim patrimoni cultural al nostre entorn; conservem-lo a partir d’una planificació estratègica.

Tenim patrimoni cultural als pobles, ciutats i entorns naturals on vivim; posem-lo en valor a través d’una política d’inclusió en accions de desenvolupament local.

Tenim patrimoni cultural que desperta interès entre els turistes que ens visiten; comuniquem-lo amb els mitjans que ens ofereixen els avenços de la nostra societat.

Tenim patrimoni cultural divers que es vincula a la identitat dels nostres territoris; potenciem-lo per activitats econòmiques.

Tenim patrimoni cultural amb un gran potencial; Investiguem aportant actuacions de transferència de la investigació que generin sinergies entre diferents disciplines del coneixement i que aportin beneficis a la societat.

Anuncis
Categories: Uncategorized | 6 comentaris

Navegació d'entrades

6 thoughts on “HABEMUS CULTURAL HERITAGE

 1. Tenim futur interpretant el passat! (ara falta que qui té els calers també ho vegi!)

  • Considero que, per aconseguir una major inversió econòmica en patrimoni cultural destinada a la seva conservació posada, en valor, difusió i transferència cal més estratègies de comunicació. Comunicant el patrimoni hi ha més possibilitats de convèncer a estaments públics del Retorn d’inversió que pot suposar destinar recursos en patrimoni cultural.

   • Totalment d’acord. És una mica la idea la idea de la intervenció preventiva. Posant en valor un element patrimonial s’aconsegueix la sensibilització del visitant o la comunitat que envolta l’element patrimonial en qüestió. Amb una “comunicació preventiva” ho aconseguim amb el conjunt de la població (comptant-hi els estaments públics). Per si no t’ho havia dit abans, moltes gràcies pel magnífic blog.

   • Gràcies Jordi. Comunicació i Marketing. Dos factors claus en la valorització del patrimoni cultural.

 2. M’agradaria pensar que també tenim un futur per al patrimoni cultural que tenim.

 3. Penso que hi ha més futur que mai, especialment arrel d’aquests anys de crisi on el totxo ha deixat de ser el poencial econòmic. El patrimoni cultural té un potencial brutal, especialment en el camp de la transferència. I en l’actual context social i econòmic estem destinats a emprar aquests recursos dels quals disposem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: