Catalonia Sacra: El patrimoni eclesiàstic a l’oferta turística

 

 

Foto: @arojasrabaneda

EL PROJECTE: Catalonia Sacra és una iniciativa dels bisbats amb seu a Catalunya. El seu propòsit és  donar  a  conèixer  el  patrimoni  arquitectònic  i  artístic  vinculat  a  l’Església Catòlica, i ajudar a la seva visita. Catalonia Sacra planteja l’acostament al patrimoni cultural dels bisbats de la Conferència Episcopal Tarraconense amb visites a les catedrals, rutes diocesanes i rutes globals.

ELS CONTINGUTS: Catalonia Sacra farà un calendari anual de visites i rutes guiades, atendrà aquells col·lectius i grups organitzats que vulguin fer visites guiades o rutes diocesanes, i mantindrà viu l’espai web, on les persones  interessades  podran  preparar-se  o  autoorganitzar-se  les  rutes  i  visites  a  través  de documentació,  material  de  difusió  i  un  cercador  d’allotjaments.  També  s’instal·laran  pantalles informatives a les catedrals, amb accés a continguts de la web, i es farà difusió de les activitats culturals que ja es fan des dels bisbats.

EL PROJECTE A LA XARXA: El projecte preveu disposar del web  http://www.cataloniasacra.cat serà on s’’hi podran consultar i descarregar els materials de difusió de les rutes i visites, així com fotografies i documentació.

També hi haurà informació logística dels equipaments, enllaços a les pàgines web dels bisbats, i informació de les seves activitats culturals. A més, s’hi podrà descarregar la revista de patrimoni cultural de l’Església Taüll.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: El projecte Catalonia Sacra es presentarà el proper 19 de juliol a les 11h a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

Anuncis
Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: